Jdi na obsah Jdi na menu
 


Denní krém
Po důkladné očistě obličej namažte svým denním krémem, chviličku počkejte, až se vstřebá, a zbytky odsajte papírovým kapesníkem.
Korekční tyčinka
Pupínky, pigmentovč skvrny, rozšířené žilky, tmavé kruhy pod očima překryjte korekční tyčinkou, která hy měla být o tón světlejší
než make-up.
Pleťový podklad
Make-up odpovídající tónu vaší pleti rozetřete navlhčenou houbičkou. Houbičkou přejeďte doztracena přes špičku brady. Dbejte, aby na krku nevznikl rámeček.
Pudr
Silnějším štětcem naneste na obličej sypký transparentní pudr. Na tváři nesmí zůstat žádná lesklá místa. Lehounce poprašte i oční partie a rty.
Předběžné nanesení tuše na řasy
Dříve než nalíčíte očními stíny víčka, přejeďte řasenkou řasy, aby se stíny při nanášení tuše nesetřely.
Oční stíny
Na víčka naneste oční stín. Na dolním víčku pod řasami a ve vnějším koutku oka ho vatovou tyčinkou rozetřete do ztracena.

Oční linka
Na horním víčku těsně nad řasami nakreslete kajalovou tužkou nebo tekutým eyelinerem jemnou linku.
Tuš na řasy
Nejprve naneste tuš pouze na konečky řas, nechte ji chviličku zaschnout a teprve potom řasenkou pořádně přejeďte dolní i horní řasy, včetně všech jemných chloupků. Speciálním kartáčkem potom slepené řasy "rozčešte".
Obočí
Kartáčkem upravte obočí do žádoucí formy a pak zvýrazněte krátkými tahy tužkou na obočí vedenými zevnitř směrem ven nebo lehkým přejetím zaschlým kartáčkem řasenky.
Růž
Směrem od středu tváří ke spánkům naneste štětcem růž a zbytečky barvy vetřete ke kořínkům vlasů po stranách čela.
Rtěnka
Nejprve konturovací tužkou obtáhněte rty a potom štětečkem naneste rtěnku. Vezměte papírový kapesník, stiskněte ho mezi rty a potom naneste ještě jednu vrstvu rtěnky.
A na závěr obláček vůně
Korunou vašeho díla je pár kapiček parfému nanesených na spánky, za ušní lalůčky a na vnitřní stranu zapěstí.