Jdi na obsah Jdi na menu
 


Naučte se zvýrazňovat vaše oči!

Tato velmi základní lekce vám ukáže, jak vytvořit přirozený a každodenní vzhled. Ve stručnosti se dozvíte jak na to, aby vaše oči zářili právě tak, jak chcete...


PŘIROZENÉ OČI - KROK 1

ZÁKLAD JE DŮLEŽITÝ
Před nanesením očního make-upu vytvořte základní podklad. Na překrytí tmavých kruhů, drobných vrásek a kompletní sjednocení pleti použijte Korektor pod oči a na víčka Podkladový krém. Spolu s Sypkým pudrem vytvoříte matný a jemný podklad.

NANÁŠENÍ

>> Na překrytí tmavých kruhů pod očima naneste Korektor pod oči jemným poklepáváním prstů. Na nanášení Podkladového krému na víčka použijte Houbičku. Pokud jsou vaše víčka jemná a citlivá, použijte Korektor místo Podkladového krému.

>> Pomocí Labutěnky naneste na víčka Sypký pudr. Nepřežeňte to! Vynechejte oblast pod očima pokud tam máte vrásky.

PŘIROZENÉ OČI - KROK 2

ZVÝRAZŇOVÁNÍ OČÍ
Použití tužky na oči zvýrazní oči a dodá jim jemnější vzhled. Pro ještě jemnější vzhled můžete tuto linku rozmazat.


NANÁŠENÍ
Tužkou na oči nakreslete jemnou linku nad horní řasy. Začněte u vnitřního koutka oka jemnější linkou a postupně pokračujte rozšiřováním až k vnějšímu koutku.


RYCHLÉ TIPY
Linku nakreslete i na spodní víčko, ale není to nutné. Když ji nakreslíte, vždy ji jemně rozmažte.

PŘIROZENÉ OČI - KROK 3

ZDŮRAZNĚNÍ ŘAS
Řasenka zvýrazňuje oči a tvoří poslední "tečku" očního make-upu. Řasenku si vybírejte dle potřeb; Řasenka pro maximální objem řas dodá větší drama, Tvarující řasenka dodá okázalí vzhled a Voděodolná prodlužující řasenka zůstane na místě i když prší.

NANÁŠENÍ
Rovnoměrně naneste na horní a dolní řasy.

RYCHLÉ TIPY

>> Pokud preferujete přirozený vzhled nebo máte tmavé řasy, použijte Průzračnou regenerační řasenku. Zvýrazňuje a chrání řasy bez barvení.

>> Použijte kleštičky na řasy pro jejich natočení. Někdo je používá před a někdo po nanesení řasenky. Vyzkoušejte oba způsoby a vyberte si který vám nejvíc vyhovuje!